Acum poti sa trimiti cadouri celor dragi din Romania automat fara ca sa fie nevoie sa comanzi repetat!  
         
      servicii  US  
 

Gift Baskets

Alcoholic Beverages

Baby

Cheese

Coffee

Cosmetics

Detergents

Flowers

Fruits&Juices

Health

Meats

More Foods

Seasonal

Sweets

Toys

 

Serviciul de Comanda Automata

Serviciul de comanda automata iti permite sa stabilesti continutul unui pachet pe care apoi sa il trimiti in fiecare luna celor iubiti din Romania. Cu serviciul de comanda automata nu mai este nevoie sa vizitezi repetat site-ul nostru pentru a plasa fiecare comanda. Doar stabileste data precum si frecventa cand doresti sa fie trimis pachetul si echipa noastra se va ocupa de comanda.

Iata cum functioneaza serviciul de comanda automata: cu cinci zile intainte de data stabilita, iti vom trimite prin email costul pachetului ce urmeaza sa fie trimis impreuna cu optiunea (daca este necesar) de a renunta la livrare. Daca nu primim email cu renuntare la comanda automata vom contacta beneficiarul pachetului in Romania pentru a anunta livrarea la data stabilita. Apoi comanda va fi procesata si vei fi notificat prin email cand pachetul e livrat. Costul pachetului, mentionat in email, va fi platit pe credit card in acest moment.

Pentru a folosi serviciul de comanda automata trebuie sa stabilesti continutul pachetului, frecventa cu care vrei sa fie livrat precum si in ce zi si un credit card pentru plata comenzii.

 Spre exemplu, uite ce ai de facut in cazul in care doresti sa trimiti un pachet in prima zi a fiecarei luni:

  1. Stabileste continutul pachetului alegand produse de pe site

  2. Plaseaza comanda

  3. Trimite-ne un email in care se indica faptul ca aceasta este o comanda automata, numarul comenzii si faptul ca trebuie livrata in prima zi a fiecarei luni.

 Ce va face eConnect:

  1. eConnect te va contacta pentru a confirma informatiile primite precum si pentru a primi aprobarea de a folosi credit card-ul pentru comanda automata.

  2. In ziua 25-a a fiecarei luni vei primi un email in care va fi indicata comanda programata pentru livrare in prima zi a urmatoarei luni. Ai optiunea in acest moment sa renunti la comanda. Daca nu se primeste un raspuns de renuntare, comanda va fi procesata.

  3. eConnect va contacta beneficiarul comenzii cu 2-3 zile inainte de data stabilita pentru a aranja livrarea in Romania.

  4. eConnect te va contacta prin email in momentul cand comanda a fost livrata.

 Comanda automata poate fi anulata in orice moment prin email sau telefon.

 
   

 

 

 Comanda si trimite cadouri in Romania in siguranta prin eConnet USA !  

2006 eConnect USA. All rights reserved. | Services | Feedback | Links | Terms of Use | Privacy Policy |