eConnect USA este un magazin online prin care puteti comanda si trimite celor dragi de acasa un cadou de sarbatori sau ocazii speciale. 
         
     despre noi  US
 

Gift Baskets

Alcoholic Beverages

Baby

Cheese

Coffee

Cosmetics

Detergents

Flowers

Fruits&Juices

Health

Meats

More Foods

Seasonal

Sweets

Toys

 
eConnect USA este o companie Americana cu sediul in New Jersey si cu un magazin online prin care puteti comanda si trimite celor dragi de acasa un cadou de sarbatori sau ocazii speciale.

Scopul nostru este de a ajuta romanii care locuiesc in US sa pastreze legatura cu familia si prietenii din Romania. Prin noi poti trimite un cadou in Romania in doar cateva zile.

Prin eConnect USA gandurile tale pot deveni usor o realitate! eConnect USA iti da posibilitatea de a comanda si trimite prin intermediul internetului cadouri personalizate celor dragi, oriunde in Romania.

La eConnect USA suntem interesati sa ajutam fiecare client in parte, comunicand direct prin telefon sau email. Dorinta noastra este sa livram eficient cadouri de calitate familiei si prietenilor din Romania pentru ca voi, clientii nostrii, sa fiti satisfacuti si de fiecare data sa folositi compania noastra cu incredere.

eConnect USA intelege nevoile si mentalitatea romanilor si ofera produse de cea mai inalta calitate care pot fii personalizate pe gustul fiecaruia si un serviciu de livrare sigur si rapid care ne face sa fim compania ideala pentru tine.

Daca doresti sa comanzi un cadou si ai intrebari in legatura cu produsele si serviciile noastre viziteaza pagina Frequently Asked Question sau nu ezita sa ne contactezi direct prin contact us sau la telefon. eConnect USA iti da posibilitatea de a comanda un cadou pentru Romania atat online cat si prin telefon.

 
   

 

 

 Comanda un cadou online de sarbatori si ocazii speciale prin eConnect USA, magazin online cu cadouri personalizate pentru cei de acasa! 

2006 eConnect USA. All rights reserved. | Services | Links | Terms of Use | Privacy Policy | Testimonials |